ES | CA
Entrenament personalitzat online
perquè aconsegueixis arribar al teu millor rendiment en les proves físiques de bomber i bombera

Tens dificultats per millorar el teu resultat en les proves físiques de bomber?

Necessites ajuda professional per aconseguir passar o millorar la teva nota en les proves físiques?

Entrenamiento personalizado online para que consigas llegar a tu mejor rendimiento en las pruebas físicas de bombero y bombera

Necessites millorar les teves marques, però estàs en un punt mort?

I et preguntes com solucionar-ho?

Mètodo AthleticVegan per a opositors i opositores a bomber

En el mètode d’entrenament AthleticVegan, aplico les ciències de l’exercici, l’entrenament i el rendiment esportiu perquè arribis al teu millor rendiment possible en les proves físiques de bomber i bombera.

ONLINE

Entrenaràs segons la teva disponibilitat i des d’on vulguis, sense barreres geogràfiques que ens limitin.

T’entregaré el teu entrenament en una app on tindràs vídeos dels exercicis, les sèries, repeticions, pauses i les instruccions per fer bé cada exercici. I tindràs el seguiment necessari per anar progressant de forma adequada i segura.

FORÇA

Utilitzant la cal·listènia o el gimnàs.

Treballaràs la capacitat de força de manera específica per millorar el rendiment en les proves de força (pressió de banc, dominades…), però també per construir la base i millorar el rendiment en les altres proves físiques.

CARRERA

Un entrenament per córrer portat a un altre nivell.

Millorarem els teus paràmetres del rendiment aeròbic i la teva capacitat d’esprint, i treballarem de manera específica els paliers de la curse navette.

Método AthleticVegan para opositores y opositoras a bombero 1
Método AthleticVegan para opositores y opositoras a bombero 2

Comença amb 12+1 setmanes d'entrenament

Comença amb 12 setmanes (i una extra de regal per familiaritzar-te amb l’entrenament) i veuràs el que l’entrenament sistematitzat i basat en la ciència pot fer pel teu rendiment.

Per començar

Familiarització

Feedback y adaptació

Alimentació

Aquestes persones ja han entrenat amb mi i han assolit els seus objectius a les proves físiques.

¡No dejes pasar el tiempo, cuanto antes empieces mejor! ​

No deixis passar el temps, com més aviat comencis millor!

Si realment vols millorar el teu rendiment al màxim possible i aconseguir les teves millors notes en les proves físiques de bomber i bombera

Què esperes per començar amb el Mètode AthleticVegan? Comencem a treure tot el teu potencial físic! Estic segur et sorprendràn els resultats.

Omple el formulari i comencem el teu entrenament personalitzat amb el Mètode AthleticVegan!

Les caselles amb * són obligatòries. A www.isaacentrenadorvegano.com totes les teves dades són 100% confidencials. Les dades que proporcioneu emplenant aquest formulari seran tractades per Isaac Brandão com a responsable d’aquesta web, per tal d’atendre la sol·licitud de contacte que esteu emplenant i les accions que se’n derivin. Per això em dónes el teu consentiment. Sempre que ho creguis necessari podràs exercir els teus drets d’accés, rectificació, limitació i cancel·lació de les dades a través de l’email: info@isaacentrenadorvegano.com  Informació Addicional: Podeu ampliar la informació a l’enllaç de Política de Privadesa.

¡Habla conmigo!
1
¡Hola! ¿En qué puedo ayudarte?